avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa angajez in domeniul vanzari piese si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa angajez in domeniul vanzari piese si accesorii.

Buna ziua!As dori sa angajez in domeniul vanzari piese si accesorii auto,insa nu stiu ce incadrare COR sa folosesc.Mentionez ca principala activitate a angajatului este aceea de a aduce piese pe comanda la cumparatori/cei care solicita.Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 09:46, 31 Mai 2021
332203 agent de vanzari - studii medii sau postliceale
522101 vanzator - studii medii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta? ginutz_a ginutz_a Am si eu o intrebare: cum pot sa incadrez o persoana care va livra mancare cu ajutorul unui scuter? ce denumire va avea functia lui conform COR? (vezi toată discuția)
Corelatie studii - post ocupat elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca in legislatie exista prevederi exprese care sa oblige angajatorul sa incadreze personalul in functie de studiile ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)