avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua La un SRL cu datorii la anaf de peste 150000 ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua La un SRL cu datorii la anaf de peste 150000 cu tot ...

Buna ziua
La un SRL cu datorii la anaf de peste 150000 cu tot cu accesorii ANAF a cerut insolventa si sa desemnat un administrator judiciar .SRL ul nu a primit inca nici o notificare am gasit intim0plator pe net
Va rog sa ne sfatuiti ce ar trebui in aceasta situatie sa faca asociatii firmei
multumesc
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 00:11, 3 Iunie 2021
Trebuie verificate actele din dosar și discutat în concret ce doriți și dumneavoastră să obțineți, dacă sunt fondate cele susținute de ANAF etc.
Administratorul are obligatia de a preda administratorului judiciar documentele solicitate sub sanctiunea obligarii la acoperirea pasivului (plata datoriilor) societatii.

Asociatii au dreptul de a desemna administrator special (este de preferat sa fie desemnat administrator special n practician in insolventa, persoana ce vine in locul administratorului de dinainte de insolventa).

Altfel spus, contactati administratorul judiciar si puneti-i la dispozitie tot ce detine societatea. Administratorul/lichidatorul judiciar va va spune ce aveti de facut si ce urmeaza.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssrl cu datorii la finante tory74 tory74 am un srl cu datorie la finante de16000 lei as vrea sa inchid srl fara sa mai platesc datoria se poate si cum se procedeaza se poate ocupa contabilul de toare (vezi toată discuția)
Insolventa FlorinRaduGYF FlorinRaduGYF Buna ziua, Am si eu o intrebare referitor la insolventa si falimentul unei societati comerciale. Eu sunt administratorul unui SRL in care am si calitate de ... (vezi toată discuția)
Recuperare imobil de la o societate in insolventa cardase cardase Cum se poate recupera imobilul unei societati comerciale srl intrate in insolventa.Exista vreo posibilitate ca fostul administrator al societatii in cauza sa ... (vezi toată discuția)