Copii nu pot fi sanctionati caci sunt minori, cei care vor raspunde vor fi parintii.
Doamna avocat, nu contesta nimeni ceea ce spuneți dumneavoastră și nici ceea ce au spus colegii dumneavoastră în răspunsurile anterioare, sunt intr-u totul de acord !!! Eu întreb ceva punctual deoarece exista o asemenea speta în care copilul spune ca nu vrea sa meargă sub nici o forma la tribunal. Nu are importanta motivele pentru care copilul nu vrea sa meargă, ci doar dacă el poate sa aleagă asta iar judecatorul sa nu fie de acord și sa îl oblige .
AV. GABRIELA GERBER a scris:
Copii nu pot fi sanctionati caci sunt minori, cei care vor raspunde vor fi parintii.
Acești copii au fost crescuți frumos și liberi să aleagă pentru ei ce este mai bun cu o îndrumare părintească și multă înțelepciune.
Cum aș putea eu acum
Acești copii au fost crescuți frumos și liberi să aleagă pentru ei ce este mai bun cu o îndrumare părintească și multă înțelepciune.
Si acum veti proceda la fel, ii veti indruma sa mearga , explicandu-le ce se intampla si ce fac acolo de fapt- sunt ascultati ca instanta sa ia cea mai buna decizie pt ei si se intampla asta pt ca parintii lor nu au intelepciunea sa divorteze simplu la notar sau prin acord,
Cum aș putea eu acum
Daca nu puteti dvs, poate o face celalalt parinte.
Daca nu vor sa vina, veti spune asta la instanta si ramane sa se hotarasca cum se va proceda.
~ final discuție ~