avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotul meu plătește pensie alimentară în urma unei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotul meu plătește pensie alimentară în urma unei ordonanțe ...

Sotul meu plătește pensie alimentară în urma unei ordonanțe prezidențiale din martie anul trecut...in octombrie am depus dosar de divorț și am solicitat plata pensiei de la depunerea dosarului...mi s a aprobat în instanță ...el acum spune că vrea să facă apel ca pensia sa se stabileasca numai din luna mai 2021...are șanse să i se aprobe?mentionez ca mi a plătit pensia in fiecare lună
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 1 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
are toate sansele.
Daca a platit in toate lunile astea, din oct pana in prezent, nu mai are cum sa mai plateasca o data, logic.
si daca nu o ataca, face apoi contestatie la executare in caz ca veti vrea sa il executati pt pensia "restanta"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...platesc pensie alimentară din martie 2020 printr ... Iulia 89 Iulia 89 Buna ziua...platesc pensie alimentară din martie 2020 printr o hotarare judecătorească ordonanța prezidențială ...iar în octombrie s a depus divorțul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua...precizez de la inceput ca voi apela si la avocat ... Iulia 89 Iulia 89 Bună ziua...prexizez de la inceput ca voi apela si la avocat in cateva zile dar as aprecia foarte mult daca m ati ajuta si dvs cu un sfat...in urma ... (vezi toată discuția)
Partaj cu santaj privind pensia alimentara Vicky1 Vicky1 Am divortat de sotul meu si divortul s-a incheiat in septembrie 2014. A fost obligat la plata unei pensii alimentare pe care a refuzat sa o dea copilului sau ... (vezi toată discuția)