avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua...platesc pensie alimentară din martie 2020 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua...platesc pensie alimentară din martie 2020 printr ...

Buna ziua...platesc pensie alimentară din martie 2020 printr o hotarare judecătorească ordonanța prezidențială ...iar în octombrie s a depus divorțul acum primind decizia sa plătesc Pensia alimentară din octombrie...mentionez ca plata e facuta la zi...cum pot contesta această decizie?se va lua în considerare apelul meu ?as dori ca plata noii pensii sa se faca din luna in care se da decizia
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 28 Mai 2021
Da, atacati hotararea, depuneti copie dupa hotararea obtinuta pe calea ordonantei si dovezile de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua...precizez de la inceput ca voi apela si la avocat ... Iulia 89 Iulia 89 Bună ziua...prexizez de la inceput ca voi apela si la avocat in cateva zile dar as aprecia foarte mult daca m ati ajuta si dvs cu un sfat...in urma ... (vezi toată discuția)
Sotul meu plătește pensie alimentară în urma unei ordonanțe ... Camelia878 Camelia878 Sotul meu plătește pensie alimentară în urma unei ordonanțe prezidențiale din martie anul trecut...in octombrie am depus dosar de divorț și am ... (vezi toată discuția)
Actiune stabilire domiciliu minori dupa refuzul apelului desi minorul locuieste stabil de 8 luni la mine baciuemilromulus baciuemilromulus In aprilie 2014 s-a emis o hotărâre de srabilire domiciliu cei doi minori de 6 si 9 ani la mama. La o luna, cel mare, de 9 ani, si-a luat casa in spate si ... (vezi toată discuția)