avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata. Potrivit dispozitiilor Hotararii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata. Potrivit dispozitiilor Hotararii Guvernului nr.580 ...

Buna dimineata.
Potrivit dispozitiilor Hotararii Guvernului nr.580 din 27 mai 2021 se reglementeaza alte tipuri de intruniri, adunarea generala a asociatiilor de proprietari neregasindu-se printre acestea.
Se poate face (loc, distantare, masca) Adunare Generala in vederea organizarii alegerilor pentru persoanele care reprezinta asociatia de proprietari (presedinte/membri comitet executiv)? Mentionez ca asociatia este formata din 70 apartamente.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 15:27, 7 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti daca va lamureste acest comunicat , chiar daca se refera la dispozitiile unui act normativ in vigoare la acea data :
[ link extern ]
Se poate convoca adunare generala pe scari sau tronsoane-cu respectarea dispozitiilor aferente perioadei in care ne aflam
Multumesc, domnule Cornel Vasile! Asa ma gandeam si eu.
Acesta este un comunicat al Politiei Locale sector 6 , recomanda , banuiesc ca daca cineva ataca in instanta , in mod sigur v a avea succes
ynocentta
Spune ti concret cum se poat lua hotarari pe tronsoane / scari daca nu sunt prezenti si proprietari de la celelalte scari pentru a dezbate ( certa ) problemele din asociatie .
Pai vin 5 de la o scara si se hotaraste cele prezentate , vin 15 de la o alta scara si nu sunt de acord , de la o alta scara 3 sunt de acord , cum facem ? media !? sau impartim la nr de scari ? consider ca ar trebui sa mai asteptam si sa nu mai venim cu pareri .

GeorgetaAnca a scris:

Multumesc, domnule Cornel Vasile! Asa ma gandeam si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate convoca si desfasura adunarea generala a proprietarilor ... CorinaLumi CorinaLumi Se poate convoca si desfasura Adunarea generala a proprietarilor dintr-o asociatie in cazul starii de alerta? (vezi toată discuția)
Legal / ilegal - ca nu sa tinut hg 2021 (asociatie de proprietari) alex.r alex.r Buna ziua, Doresc sa ma debransez de la SPLT Brasov, si m-am lovit de refuzul lor neavand la dosar HG 2021. Asociatia de proprietari nu au tinut aceasta HG / ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018 Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Va rog sa-mi comunicati - care este nr. de proprietari care trebuie sa depuna declaratia si cererea de adeziune pentru ca asociatia sa-si poata face ... (vezi toată discuția)