avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Am cumpărat prin dealer autorizat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Am cumpărat prin dealer autorizat ...

Bună ziua!

Am cumpărat prin dealer autorizat de la Hyundai Auto România în luna aprilie ziua 28 o mașină Hyundai Tucson 2021.
După nici 900 km a prezentat erori multiple în bordul mașinii și a ajuns de 3 ori în service cu platforma lor. Răspunsul service eroare de fabricație - întrerupere comunicare între calculatorul central și celelalte calculatoare ale mașinii. Prima prezență a mașinii în service a fost 24 mai.
De atunci nu am primit mașina cu problemele rezolvate... dovadă e cele 3 reîntoarceri în service... nu am primit niciun termen de rezolvare...nu am primit nicio mașină pe perioada reparației....nu am primit nicio confirmare telefonică a situației.
Menționez că am încercat să iau legătura cu Bucureștiul - Hyundai Auto România, fără rezultat; am scris un formular de prezență a unei probleme tehnice - fără răspuns; Service Tg Mureș - Hyundai - nu a primit până acum nicio îndrumare tehnică pentru rezolvarea situației.

Care sunt opțiunile mele în rezolvarea situației?
Cu deosebit respect,
Ciprian
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: 61dan , utilizator 12:22, 3 Iunie 2021
salut. cere-le banii inapoi si "indreapta" H-ul : ia-ti HONDA ! N-ai sa regreti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problemă cu un autoturism hyundai kona electric achizitionat ... adrianmihai19 adrianmihai19 Am o problemă cu un autoturism Hyundai Kona electric achizitionat anul trecut de la Tiriac Auto Rulate aflat în garanție, avand 8000 km si incadrandu-se in ... (vezi toată discuția)
Eu versus unicredit tiriac alexgrade alexgrade Buna ziua, Ma gasesc in urmatoarea situatie: la sfarsitul anului trecut (decembrie 2007) mi-am gasit masina noua atunci zgariata in parcare. Masina, un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! am achizitionat in data de 28/08/2023 un vehicul ... Emilian7 Emilian7 Buna ziua tuturor! Am achizitionat in data de 28/08/2023 un vehicul de tip Renault Arkana de la un dealer autorizat Renault. Pe langa faptul ca timpul de ... (vezi toată discuția)