avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actul de proprietate rămas de la părinți este la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actul de proprietate rămas de la părinți este la fratele meu.A ...

Actul de proprietate rămas de la părinți este la fratele meu.A decedat iar cumnata deține actul.Parinti sunt decedați.Eu ca fiu moștenitor cum pot obține actul ,fiindcă pe care amiabila nu lam putut obține.Cumnata are dreptul sa-l detina.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:48, 1 Iunie 2021
Cereți o copie de la Camera Notarilor Publici sau de la notarul public care a instrumentat contractul, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune orsaia2006 orsaia2006 Buna ziua,am si eu o intrebare ,daca ma puteti ajuta ....am un frate care a decedat acum 7 ani ,iar sotia nu a deschis succesiune ,acum 1 luna a decedat si ... (vezi toată discuția)
Părinții au zis că-și împart averea dându-ne câte o jumătate mie și fratelui, dar eu le-am cumpărat casa ca să o scap de o licitație. mai are dreptul fratele meu la ea? Daniela 1967 Daniela 1967 Parintii au zis ca impart pe jumatare averea la copii. Suntem doi frati. Eu am cumparat casa parinteasca ca sa o scap de la o licitatie si am ramas ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesiune werner werner am si eu o intrebare.... sora bunicii mele a decedat in decembrie si nu are copii.. mai suntem din partea lor, in familie, eu si o matusa care are doi copii ... (vezi toată discuția)