avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Am achizionat o perie rotativa pentru par ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Am achizionat o perie rotativa pentru par de pe un ...

Bună ziua! Am achizionat o perie rotativa pentru par de pe un site. Produsul este de o calitate foarte proasta și dorința mea e sa îl returnez și sa îmi primesc banii înapoi, însă comerciantul refuz pe motivul ca e produs de îngrijire personala. Ce drepturi am? Sunt obligata sa rămân cu un produs prost pe care nu îl pot folosi datorita motivului de mai sus? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:21, 6 Iunie 2021
ati depasit termenul legal de retur pentru cumparaturile online? atunci va puteti plange doar de lipsa de conformitate. faptul ca nu e "de calitate" e vag. trebuie sa aveti argumente tehnice
Nu am depășit termenul legal de retur.

adriandimitriu a scris:

ati depasit termenul legal de retur pentru cumparaturile online? atunci va puteti plange doar de lipsa de conformitate. faptul ca nu e "de calitate" e vag. trebuie sa aveti argumente tehnice

daca aveti in posesie un refuz scris sau inregistrat, va puteti plange la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Razgandire dupa cumpararea unui obiect tiberiu8mai tiberiu8mai Buna seara! Stiti cumva ceva despre existenta vreunei legi care permite sa renunti la un lucru pe care l-ai cumparat,intr-un termen de 30 de zile? Am de gand ... (vezi toată discuția)
Retur refuzat din cauza termenului de 14 zile keenox keenox Am o problema cu un comerciant care nu mi-a acceptat un retur. Produsul a fost primit in data de 25.07.2024 si am notificat comerciantul in data de 09.08.2024, ... (vezi toată discuția)
Conditii de returnare a produselor jamesbond12 jamesbond12 Am cumparat un produs, un portofel din piele, dintr-un magazin de renume, acum cateva zile si as dori sa il returnezi, sa primesc banii inapoi, dintr-un motiv ... (vezi toată discuția)