Inca din titlu va puteti da seama de problema mea. De contabilitatea firmei mele s-a ocupat o firma a unor cunoscuti ai unuia din asociatii mei, firma cu care nu s-a incheiat nici un contract . Am fost asigurata ca sunt ok...dar dupa ceva timp a primit o amenda....pe motiv ca nu a fost depus bilantul...Discutand cu contabilii acestia au zis ca au uitat....ba chiar au fost foarte ofticati ca am indraznit sa le zic sa plateasca amenda si sa rezolve problema....
In fine...au rezolvat ei cumva problema si am renuntat la serviciile lor... am angajat un expert contabil si l-am rugat sa imi verifice toate actele... care nu trebuie sa va mai zic erau varza....declaratii nedepuse, bilant lipsa....inregistrari eronate...
In plus au semnat toate actele, declaratii pe propria raspundere in numele meu cu toate ca nu aveau nici o imputernicire.
Ca idee...de curand coincidenta a facut sa aflu ca o asemenea situatie s-a mai intamplat altcuiva....si nu stiu cam am putea proceda...
Firma respectiva de audit si contabilitate va continua sa faca asemenea magarii cu buna stiinta sau nu... pentru ca ii stiu...mai ales ca nu au nici studii de specialitate ci doar cunostinte suspuse.....
daca ati facut plati in contul firmei de contabilitate, prin emiterea facturii, un judecator inteligent poate considera acest lucru contract. obligatia firmei de contabilitate trebuia sa fie macar la nivelul instituit de legea contabilitatii si sa procedeze ca atare. consider ca in aceasta idee, consultind un avocat specializat pe acest domeniu, puteti promova o actiune impotriva firmei de contabilitate.
Nu am facut plati in contul firmei de contabilitate, asociatul meu stabilise initial cu acestia ca serviiciile de contabilitate sa fie rasplatite facandu-le la randul sau alte servicii ce tineau de partea de promovare a firmei si mentenanta a retelei de calculatoare.
:(