avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire sot supravietuitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire sot supravietuitor

Buna ziua!
Intrebare: În cazul soților fără copii aceștia pot face in timpul vieții ambilor o înțelegere in fata notarului ca în cazul decesului unuia dintre ei ,sotul supraviețuitor sa moștenească întreaga parte a celui decedat ?
Mulțumesc .
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2021
yssas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 17:21, 1 Iunie 2021
Bună ziua,
Sigur, prin testament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testamente intre soti micuta miri micuta miri Buna ziua! Am facut eu si sotul meu testamente separate ,pentru ca,in cazul decesului unuia dintre noi,cel ramas in viata sa mosteneasca ... (vezi toată discuția)
Mostenire sot coolgirl2014 coolgirl2014 Buna ziua, suntem casatoriti fara copii. Am dori ca in cazul decesului unuia dintre noi, sotul mostenitor sa primeasca intreaga mostenire, fara sa imparta cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am nevoie de o confirmare ! sunt căsătorită, am ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna seara! Am nevoie de o confirmare ! Sunt căsătorită, am doi copii , sotul este in viața, la fel și copiii. Totuși, împreuna cu sotul meu, am ... (vezi toată discuția)