avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, suntem in stadiul de constructie a unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, suntem in stadiul de constructie a unei case, accesul ...

Buna ziua, suntem in stadiul de constructie a unei case, accesul la aceasta se face pe un drum de servitute, la 60 m de strada principala. Am inceput sa depunem acte pt bransarea la curent, apa si gaze.
Am contactat o firma autorizata si ne-a dat un deviz ametitor si vestea ca trebuie sa tragem teava pe tot drumul de sevitute, adica peste 250 m. As dori un raspuns avizat, nu prea am incredere ca asta este solutia.
multumesc

Alte discuții în legătură

Acord proprietari drum de utilitate privata LastKiss LastKiss Buna seara, am si eu o problema. Dosarul meu de autorizare pt executie extindere retea gaz, zace de 2 luni la primarie...deoarece dep de urbanism considera ... (vezi toată discuția)
Bransament canalizare StillS StillS Sunt intr-o situatie care imi da mari batai de cap, incerc sa inteleg cum functioneaza logica unor oameni. Sunt in faza de constructie casa in care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt racordare curent electric dac_ian dac_ian Buna....detin un teren cu acces pe drum privat la care alaturi de alti 4 vecini sunt proprietar. Din 2008 incoace vecinii au amenajat drum,tras curent,apa etc ... (vezi toată discuția)