avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reactie administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reactie administrator

Cum poate reactiona un administrator PFA cu contract de prestari si administrare in cazul in care. intr-o AG reconvocata cu prezenta de 6 din 37 de membri se propune absolut fara motiv inlocuirea administratorului cu o firma de administrare.? Se voteaza cu 3 contra 2!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:52, 8 Iunie 2021
Majoritatea hotaraste.
Fiind vorba despre aunare generala REconvocata,majoritatea hotaraste
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu stiu ca nu in AG se stabileste administratorul. Este o atributie a com. executiv.
Ma rog, daca AG reconvocata s-a facut ca la carte (ma indoiesc), atunci asta este, insa cred ca " este ceva putred in Danemarca" - pe-acolo. Adminul PFA are dreptul sa puna niste intrebari si trebuie sa i se raspunda foarte serios, altfel o asociatie poate schimba administratorul de trei ori pe zi... Ingrata functie! cum ai face, cum ai drege, tot superi pe cineva si atunci - huooo -schimbarea! Haideti sa fim seriosi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! la asociația de proprietari se cere copie după ... danuta01 danuta01 Buna seara! La asociația de proprietari se cere copie după procura , care este pentru împuternicirea persoanei care poate face sesizări, notificări , sa ... (vezi toată discuția)
Cine inlocuieste administratorul? Costica33 Costica33 Reziliem contractul cu administratorul actual conform hotaririi a doi membri din 3 ai comitetului executiv. Pentru a avea continuitate trebuie imediat adus un ... (vezi toată discuția)
Agp in zi de sarbatoare legala religioasa gambette gambette Este intemeiata programarea unei AGP tinuta intr-o zi(libera) de sarbatoare legala religioasa care se suprapune si cu o minivacanta? (vezi toată discuția)