avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! La asociația de proprietari se cere copie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! La asociația de proprietari se cere copie după ...

Buna seara!
La asociația de proprietari se cere copie după procura , care este pentru împuternicirea persoanei care poate face sesizări, notificări , sa ridice răspunsuri , sa reprezinte proprietarul in diverse probleme . Îmi puteți spune dacă este baza legală sa ceara copie ?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:52, 9 Mai 2023
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cum faceti sesizarile scrise ? Trebuie sa va creada pe cuvint, fara sa atasati o dovada ?
Pentru a indeparta problema ,sesizarile notificarile pot fi realizate in numele proprietarului
Daca este vorba despre imputernicire,este temeinic si legal sa se prezinte procura/mandatul dat de catre X in favoarea lui Y
Prezintă procura prin geam fără a lasa o copie
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati dat in patima conspiratiilor frate !
Haideti sa va zic ceva:
- daca imputernicirea este una simpla - adica un proprierar imputerniceste o alta persoana sa-i reprezinte interesele intr-o AG, ambii merg la sediul as. prop. si dau cu "olograful" pe o coala de hartie, care se inregistreaza ca fiind document de lucru in sedinta respectiva - ca si cum proprietarul este prezent in sala;
Reprezentatul poate sa-si faca n'spe copii, dar originalul ramane la asociatie. De acest lucru se ocupa presedintele com. ex. si cenzorul asociatiei; acesta din urma, chiar are printre atributiuni si verificarea membrilor as. prop. care voteaza si verifica situatia "imputernicitilor"; cum ii verifica? - prin geam !
- daca imputernicirea vrea sa se faca la notar, nu este nicio problema, dar o copie se duce la asociatie, se inregistreaza si dumneata, imputernicitul, ai in grija locuinta si ce mai scrie pe-acolo;
- este ceva putred in Danemarca cu aceste copii de nu vreti sa le prezentati asociatiei?
Apoi, daca vreti sa o inregistrati la asociatie, bine, poate fi luata in considerare, daca nu vreti, este la fel de bine, dar mai bine mergeti si beti o bere si va lasati de sportul acesta...
Puteti sa consultati un avocat pe aceasta tema.
Succes!
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2023
Adam Grecu, utilizator
Care geam, ati spus ca depuneti o sesizare scrisa, ea se poate depune in multe feluri ? Ea trebuie insotita de o copie a imputernicirii, evident. Nu se intimpla absolut nimic, daca o depuneti, e perfect legal.

danuta01 a scris:

Prezintă procura prin geam fără a lasa o copie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate imputerniciri poate avea o persoana care administreaza 3 ... GIGI2109 GIGI2109 Cate imputerniciri poate avea o persoana care administreaza 3 apartamente in contul unir proprietari, si toti, ii dau acestuia procura ca sa-i repeinte in AG. (vezi toată discuția)
Procuri la adunarea generala GIGI2109 GIGI2109 Cate procuri poate sa aiba un propriatar la adunarea Generala ? (vezi toată discuția)
Imputernicirea pentru adunarea generala patriotu patriotu imi spune si mie cum este cu imputernici la adunarea generala a proprietarilor #-o (vezi toată discuția)