avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari la locul de munca

Buna ziua,

Azi am fost amenintat la locul de munca dupa un conflict foarte lung de un coleg ,,sa am grija ce fac in viitor pentru ca poate o sa patesc..."
Ce as putea sa fac eu in acest caz. Totusi este un loc de munca, nu se permit astfel de conportamente. Poate sa porneasca conducerea o cercetare disciplinara impotriva lui ? Cum trebuie sa fac eu o sesizare la firma, cu ce act ?
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2021
Caddy23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 21:24, 1 Iunie 2021
Ar trebui să vă adresați cu o sesizare la conducerr și HR (dacă aveți); expuneți care este problema cu colegul, faptul că v-a amenințat și cum vă simțiți să lucrați în acest cadru. Aveți dreptate, un asemenea conflict la locul de muncă nu trebuie tolerat sau încurajat de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum spre munca, am un coleg care in drum spre munca cu masina ... Pavel.Bogdan Pavel.Bogdan Drum spre munca, am un coleg care in drum spre munca cu masina lui personala a facut o depasire ilegala dar fara a produce un accident, numa ca la munca sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! la începutul lunii am decis sa încetez activitatea ... SandraMarciuc SandraMarciuc Buna ziua ! La începutul lunii am decis sa încetez activitatea la locul actual de munca, inițial voiam sa stau 2 sapt in preaviz, dar intr-un final stau ... (vezi toată discuția)
Reclamatie facuta de o colega MonaFlu MonaFlu Reclamatie facuta de o colega**** Buna, Astazi am avut o intrevedere cu managerul de la HR si cu una dintre Junior HR. In aceasta sedinta mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)