avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! La decesul tatălui eu împreună cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! La decesul tatălui eu împreună cu fratele meu ...

Bună ziua! La decesul tatălui eu împreună cu fratele meu am cedat părțile noastre mamei. Acum, după decesul mamei ( se împlinesc doi ani în septembrie), dorim să facem succesiunea. Eu locuiesc într-un apartament ANL și nu pot avea proprietăți. Adică n-aș vrea sa apar la succesiune. Din motive obiective nu vreau să-i cedez partea mea. Este posibil printr-un act notarial sa se prezinte fiul meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 2 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti sa ii cedati fiului prin vanzare sau donatie, drepturile dvs succesorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)
Am cedat fratelui partea mea de mostenire din partea tatalui ... lucian1962 lucian1962 Am cedat fratelui partea mea de mostenire din partea tatalui ( 1/8 dintr-un imobil) si am citit pe forum ca nu mai pot revoca actiunea mea. In momentum de fata ... (vezi toată discuția)
Impartirea mostenirii camyyb camyyb buna seara..mama e recasatorita iar urma acestea casnicii a avut un alt fiu.noi suntem 2 frati vitregi.tatal vitreg de putin timp a decedat,lasand in urma un ... (vezi toată discuția)