avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admiterea la inm 2010 - participant din Israel
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admiterea la inm 2010 - participant din Israel

buna seara! am si eu o nelamurire cu privire la una din conditiile participarii la examenul de magistratura! am terminat facultatea in 2002 ,nu am lucrat niciodata in dmeniu,am lucrat pe diferite posturi-la diverse firme,iar din 2006 ma aflu in ISRAEL,cu contract legal de munca!credeti ca pot sa ma inscriu si eu la acest examen ,tinand cont ca nu am lucrat in domeniu???????acesti ani din strainatate sigur ca nu apar pe cartea mea de munca....VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: mihaelamiki99 , utilizator 17:19, 13 Ianuarie 2010
Tematica pentru INM cat si pentru admiterea in magistratura e la fel???????si mai am problema,stiti cumva pot sa imi comand cartile on-line???????pentru ca sincer nici nu stiu de unde sa le procur!!!!!!!va multumesc!
Tematica e in mare la fel.
Nu stiu cum e cu livrarea in Israel, dar probabil vor fi taxe de curierat mai mari. Sunt o multime de site-uri de comenzi on line de carte.

Despre autori puteti sa intrati pe topicurile anterioare de pe acest forum, colegii nostrii au tot discutat despre asta de-a lungul timpului si va pot face recomandari bune.
DA! AM COPIAT LISTA CU CARTI...ASA E,LE-AM GAIT AICI PE FORUM,NU IMI MAI RAMANE DECAT SA CUMPAR CARTILE SI CE E MAI GREU SA MA APUC DE INVATAT!!!!!!!!INCA ODATA VA MULTUMESC PENTRU AJUTORUL PE CARE MI L-ATI DAT!!!!!!!! TODA RABA!!!!!!!!!!!
Buna seara! am facut comanda la editura ,,Universul Juridic,,sambata pentru cartile necesare studiului,au spus ca vor trimite un e-mail de confirmare,nu am primit nimic!Stiti cumva care e procedura?sunt seriosi?????????//va multumesc!
Gata!mi-a venit comanda la carti,in Romania!IN 5 zile vor fi aici in Israel!multumesc editurii Universul Juridic!si scuze de indoielile pe care le-am avut in privinta seriozitatii!Acum nu mai imi ramane decat sa incep marea LUPTA...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci in ce consta dosarul de admitere la INM ?...ce conditii trebuie intrunite?...este necesara si experienta profesionala in domeniu?...care sunt materiile? (vezi toată discuția)
Conditii pentru a te putea prezenta la ex de admitere in magistratura Sorin_cr Sorin_cr O mare nelamurire am si eu cu privire la aceste conditii: este necesara aceasta vechime de 5 ani pentru admiterea la csm sau la inm?? a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)