avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... abuz in serviciu?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

abuz in serviciu?

Seful administratiei locale foloseste autoturismul unitatii a-dtiv teritoriale in zilele de sambata si duminica in interes personal,fiind vazut la peste 50 km distanta de localitate,cu amanta sau aprovizionanduse la magazinele din oras.Ce institutie este abilitata sa aplice legea,pentru a curma acest abuz.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 13:55, 17 Februarie 2010
Pai din cate stiu ati putea sesiza Curtea de Conturi (Camera judeteana) daca primarul face cheltuieli nejustificate de interesul institutiei. Nu stiu ce "masuri" vor lua, in principiu va fi obligat sa acopere din buzunarul propriu cheltuielile nejustificate. Ce e sigur este ca ei dau curs sesizarilor si efectueaza controlul. Daca pe de alta parte primarele e destept si isi completeaza cum trebuie foile de parcurs si delegatiile...
Singurii in masura sa faca sau nu ceva sunt chiar cei din conducerea firmei la care lucreaza respectivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un politist are voie sa se duca cu masina de serviciu acasa, in alt judet? csw2peu csw2peu un politist de la o sectie de politie rurala aflata in judetul \"X\" are voie sa se duca cu masina de servici(masina de politie inscriptionata) acasa? mai ales ... (vezi toată discuția)
Sesizare primarie nerezolvata de 2 ani Noele Noele Buna ziua. Pamanatul din fata casei mele s-a surpat datorita ploilor si trecerea masinilor cu mare tonaj.Prima Sesizare am facut-o impreuna cu ceilalti ... (vezi toată discuția)
Curtea de conturi-verificare cheltuieli lucianmoldovan lucianmoldovan Salut, cine stie daca curtea de conturi verifica cheltuielile primarului din banii primariei, care pe departe sunt in interes personal? Angajeaza cu pfa o ... (vezi toată discuția)