avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost disponibilizaț în anul 2000.iar pe cartea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost disponibilizaț în anul 2000.iar pe cartea de munca ...

Am fost disponibilizaț în anul 2000.iar pe cartea de munca la închidere scrie 9 ani și 3 luni vechime grupa I de munca.întrebările mele sunt:
-aceasta vechime este reala dacă în perioada muncita am avut concedii fără plata (menționez ca angajarea am facut-o în 1986 ca d am plecat în armata)
-unde as putea găsi arhiva companiei Petromin Constanta
Cel mai recent răspuns: Lelilelian , utilizator 16:04, 2 Iunie 2021
Perioada de CFP se scade din vechimea în munca.

Petromin Constanța - documentele de personal (state salarii, dosare personale, perioada de angajare, grupa de munca, etc) se află spre păstrare şi conservare la SC NIC ARHIV COM SRL.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vă mulțumesc frumos pentru informații

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime 19Nicu55 19Nicu55 Numele meu este Terzi Nicolae,invatator.In perioada 1975-1986 am functionat la Casa de copii scolari Negru-Voda ,jud.Constanta in functia de ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)
Neinscrierea grupei a ii-a de muncã in carnetul de munca si sanse la cedo kissjencike kissjencike Buna seara Ma numesc Jeno Kiss sunt din Sf Gheorghe jud Covasna si am 59 de ani.Problema mea e legata de faptul ca angajatorul nu a facut mentiune in cartea ... (vezi toată discuția)