avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat dureaza impartirea pe 2 loturi a unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat dureaza impartirea pe 2 loturi a unui teren intravilan? Doresc ...

Cat dureaza impartirea pe 2 loturi a unui teren intravilan?
Doresc sa achizitionez o parte dintr-un un teren intravilan care inca nu este divizat.

Multumesc anticipat raspunsurile.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:06, 2 Iunie 2021
Buna ziua,
Care este modalitatea de partajare?
Intai trebuie sa contactati un expert cadstral care sa intocmeasca documentatia cadastrala. Aceasta se depune la OCPI si se solutioneaza cu un referat de admitere a propunerii de dezembrare, de regula, (la tarif normal) in termen de 7 zile lucratoare (fara ziua depunerii). Dupa solutionare se poate incheia imediat actul de dezmembrare. Actul de vanzare poate fi incheiat concomitent cu actul de dezmembrare sau dupa ce acesta se intabuleaza (6 zile lucratoare fara ziua depunerii).
In mai putin cuvinte, vreo 3 saptamani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire indiviziune teren extravilan si intravilan cristeacd1973 cristeacd1973 Buna ziua o rugaminte daca imi puteti spune si mie la o iesire din indiviziune de pe un titlu de proprietate care cuprinde mai multe loturi de teren situate ... (vezi toată discuția)
S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren intravilan in 2 etape valiflo valiflo Buna ziua Doresc dezmembrarea unui teren intravilan in trei parcele in vederea vanzarii acestora dar ma lovesc de administratia locala care tergiverseaza ... (vezi toată discuția)