avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cine dorește sa se implice într-un ONG?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cine dorește sa se implice într-un ONG?

Cine dorește sa se implice într-un ONG contra-cost oferit la libera înțelegere anual.???
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Buzatu cosmin , utilizator 14:29, 4 Iunie 2021
Nu se intelege intrebarea. Ce inseamna "implicare intr-un ONG" si de ce contra cost? Adica sa devina salariat al ONG=ului, si daca da, pe ce post? Ca nu cred ca cineva e interesat sa se implice intr-un ONG asa la modul general, indiferent de tipul ONG=ului, scopul sau, domeniul in care activeaza, localizarea... si respectiv indiferent in ce ar consta implicarea.....
Doresc un CONTABIL,un AVOCAT,un PROIECTANT cu care sa colaborez intrun ONG ,CONTRA-COST oferit anual ajungând pana la 25%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificări în privind activitatea și competența unui ong Adrianerosca Adrianerosca Bună ziua, Împreună cu 2 prieteni, dorim să înființăm o asociație, prin intermediul căreia să producem și să susținem producția de spectacole ... (vezi toată discuția)
Poate exista un ong care să realizeze case pentru membrii săi? Andr@ Andr@ Poate fi înființat un ONG care, printre altele, să realizeze efectiv și case pentru membrii săi? Scopul și obiective statutare ale asociației ar fi ... (vezi toată discuția)
Ong poate organiza evenimente de strângere de fonduri pentru susținerea activităților ulterioare ale asociației? Pro-Ghioroc Pro-Ghioroc Bună ziua, avem înființat un ONG și as dori să întreb care este baza legală de organizare al unui eveniment?Noi facem meniurile pentru care oamenii ... (vezi toată discuția)