avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren fără drum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren fără drum

Deținem un teren extravilan , pt care am depus cerere pt a fii trecut in intravilan , care nu are drum de acces. Am negociat cu un proprietar sa ne vândă 3 sau 4 ari de teren sa facem drum de acces , dar nu vor. O alta posibilitate nu cred ca mai exista , doar dacă alții 2 proprietari din fata noastră și ar împarți terenul in 2 pt a aceea acces. Care ar fii procedura pt a putea aceea drum de acces la teren?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
marapet, utilizator
Cel mai recent răspuns: marapet , utilizator 00:58, 3 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Actiune in instanta pentru stabilirea unei servituti. Si obligarea proprietaarului fondului sa va permita trecerea.
Cam cât timp ar dura aceasta acțiune și care ar fii cheltuielile? Se obliga proprietarul sa vândă drum de acces ? Și ar suporta și cheltuieli legate de proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren fara acces nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, vreau sa cumpar un teren extravilan pe care proprietarul l-a impartit in doua loturi. Lotul care are acces la strada l-a vandut iar la lotul pe care ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan fãrã cale de acces (în schiþã era prevãzut un drum) mihai78 mihai78 AM TEREN EXTRAVILAN, DAR NU AM CALE DE ACCES Am cumpărat anul trecut de la tatăl meu un teren de 3,900 mp extravilan, fără cale de acces din stradă. ... (vezi toată discuția)
Ingradirea accesului pe proprietate donmitica donmitica buna ziua, detin un teren intravilan la care nu mai pot avea acces deoarece in unul dintre capete sunt constuite doua case(case ce au fost construite pe ... (vezi toată discuția)