avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat: Instanta - ...

Buna seara.
Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat:
Instanta - CAB
Dosar - Contencios administrativ
Speta - Contestatie in anulare a hotararii
Solutie:
1. In sala judecatorul a declarat ca ramane in pronuntare,
2. Peste cateva ore se publica: Respinge cererea, admite exceptia inadmisibilitatii cererii. Cu termen de recurs 15 zile.
Concluzie: mi-a fost respinsa Contestatia in anulare a Hotararii. Drept de recurs la ICCJ (ma gandesc). Nu stiu ce s-a depus la dosar de catre partea parata cu 3 zile inainte de dezbaterea pe fond deoarece expirase de cel putin 1-2 luni perioada de 35 zile prin care parata putea depune intampinare si ulterior sa ridice exceptii.
Parata nu s-a prezentat la proces, pe fond, la CAB.
Problemele sunt:
1. Cum este posibil sa se admita (probabil) cererea ridicarii inadmisibilitatii solicitate de parata atata timp cat nu a depus intampinare in termenul legal iar eu sa nu am dreptul la replica ?
2. Cum pot sa aplic pentru un avocat din oficiu ? Trebuie sa motivez recursul in numele CAB ori ICCJ (desi nu am cunostine juridice) ori depun direct cererea pentru avocat din oficiu la CAB ori ICCJ urmand ca apoi sa se depuna demersurile pentru recursul in sine cat si plata taxelor de timbru ?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2021
Trecatorul, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere de completare sentinta civila nitmar nitmar intr-o actiune am formulat o contestatie la un act administrativ fiscal si o obligatie de a face, respectiv sa fie obligata Adm financiara sa faca modificari ... (vezi toată discuția)
Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Actiune privind anularea unei hcj, introdusa pe rolul instantei de contencios administrativ Eugen Enescu Eugen Enescu Stimati colegi, am introdus o noua cerere de anulare hotarare consiliul Judetean, dupa ce prima a fost respinsa pe exceptie fara sa intre in cercetarea ... (vezi toată discuția)