Stimati colegi, am introdus o noua cerere de anulare hotarare consiliul Judetean, dupa ce prima a fost respinsa pe exceptie fara sa intre in cercetarea fondului, am formulat recurs la CAB unde tot asa a fost respinsa. Ideea este ca am facut o noua cerere de anulare a aceleasi hotarari prin care :Potrivit prevederilor art. 11 alin (2), ale Legii nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ cu modificările şi completările ulterioare” pentru motive temeinice, în cazul actului administrativ cererea poate fi indrodusă şi peste termenul de 6 luni, dar numai târziu de un an de la dat comunicării actului, tinând cont de faptul că prima cerere de anulare a hotărârii nr. adoptată de Consiliul Jud , introdusă la data de ..sub nr...., a fost pe rolul instanţei respectiv Curtea de Apel Bucureşti în recurs, dat fiind că instanţa Tribunalul a soluţionat procesul fără a intra în cercetarea fondului pronuntându-se pe excepţia inadmisibilităţii invocată din oficiu în ceea ce priveşte principiul contradictorialităţii în temeiul dispoziţiilor art.16^1 din Legea nr.554/2004. Astept parerile dvs.Consider ca am sanse!