avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actiune privind anularea unei HCJ, introdusa pe rolul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actiune privind anularea unei HCJ, introdusa pe rolul instantei de contencios administrativ

Stimati colegi, am introdus o noua cerere de anulare hotarare consiliul Judetean, dupa ce prima a fost respinsa pe exceptie fara sa intre in cercetarea fondului, am formulat recurs la CAB unde tot asa a fost respinsa. Ideea este ca am facut o noua cerere de anulare a aceleasi hotarari prin care :Potrivit prevederilor art. 11 alin (2), ale Legii nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ cu modificările şi completările ulterioare” pentru motive temeinice, în cazul actului administrativ cererea poate fi indrodusă şi peste termenul de 6 luni, dar numai târziu de un an de la dat comunicării actului, tinând cont de faptul că prima cerere de anulare a hotărârii nr. adoptată de Consiliul Jud , introdusă la data de ..sub nr...., a fost pe rolul instanţei respectiv Curtea de Apel Bucureşti în recurs, dat fiind că instanţa Tribunalul a soluţionat procesul fără a intra în cercetarea fondului pronuntându-se pe excepţia inadmisibilităţii invocată din oficiu în ceea ce priveşte principiul contradictorialităţii în temeiul dispoziţiilor art.16^1 din Legea nr.554/2004. Astept parerile dvs.Consider ca am sanse!
Cel mai recent răspuns: Eugen Enescu , Consilier juridic 09:39, 23 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de nelegalitate - inadmisibila? aadynna aadynna Exceptia de nelegalitate a unor acte emise anterior intrarii in vigoare a Legii nr.554/2004 este considerata inadmisibila. mai poate fi contestata cumva ... (vezi toată discuția)
Buna seara. daca ma poate ajuta cineva cu un sfat: instanta - ... Trecatorul Trecatorul Buna seara. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat: Instanta - CAB Dosar - Contencios administrativ Speta - Contestatie in anulare a hotararii Solutie: 1. ... (vezi toată discuția)
Termenul de invocare a unei exceptii allexandru83 allexandru83 Buna ziua, Daca am depus intampinare la cererea de chemare in judecata si nu am invocat exceptia, reclamantul solicitand la primul termen un termen pentru ... (vezi toată discuția)