avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu vrea să facă succesiunea după mămica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu vrea să facă succesiunea după mămica mea care ...

Tatăl meu vrea să facă succesiunea după mămica mea care e moartă de 14qni. Mai am o sora de 38 ani cu un handicap de epilepsie. Dacă sorămea duce certificatul de handicap la nota are ceva reducere la succesiune doar pnt ea sau pnt amindoua. Tatăl meu sa recăsătorit de 10 ani.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:33, 3 Iunie 2021
Nu aveti nicio reducere.
Dacă ați fi dezbătut succesiunea in termen de 2 ani de la decesul mamei, ati fi fost scutiți de plata impozitului de 1% din valoarea masei succesorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea flobos656 flobos656 cine imi spune va rog, cit ma costa si ce acte imi trebuiesc pentru a face succesiunea dupa moartea tatalui meu. sunt fiu unic si mama este inca in viata. cum ... (vezi toată discuția)
Eu și cu fratele meu vrem să deschidem un proces pentru dezbatere ... Balteanu Mihaela Balteanu Mihaela Eu și cu fratele meu vrem să deschidem un proces pnt dezbatere fiindcă mama noastră e decedată de 17 ani tata sa recăsătorit a doua oară de 15 ani ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii mihaela_liviu2012 mihaela_liviu2012 Buna ziua! Am si eu o problema: Tatal meu a murit in data de 29 Martie 2012 si as dori,daca ma poate ajuta cineva,sa stiu daca este neaparat nevoie sa ... (vezi toată discuția)