avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectare hotarare judecatoreasca

Buna dimineata!
In noiembrie 2005 fosta sotie a solicitat in instanta sa poata pleca in Anglia cu copilul minor, fara consimtamantul meu. Ea a primit acceptul, iar eu dreptul sa-l vizitez de doua ori pe an la domiciliul din strainatate si sa stea la mine pe perioada vacantelor de vara si de iarna. Dupa cum ma asteptam, odata plecata mi-a blocat complet legatura cu baiatul, iar in vacanta de vara (inceputa in luna iulie) nu mi l-a adus. In ce fel as putea sa-mi apar dreptul la legaturi personale cu baiatul? Pot face o plangere sau o pot da in judecata, eventual in "regim de urgenta"? Repet, este vorba de o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila! Pot cere suspendarea platii alimentare pana cand voi avea posibilitatea sa intru in contact cu copilul meu?
A mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare? V-as fi recunoscator pentru orice sfat!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Program de vizita minor MaryMiha MaryMiha Locuiesc in strainatate si nu pot sa o btin custodia fetitei sa o pot aduce aici cu mine. As avea sanse macar la un program de vizita a minorei prin care ... (vezi toată discuția)
Probleme provocate de fostul sot,tatal copilului ela.m ela.m buna ziua,sunt divortata din 2000 si am hotarare divort definitiva si irevocabila prin care imi este incredintat copilul.Tatal lui e plecat in SUA si de anul ... (vezi toată discuția)
Scoatere de minori din tara. dgxshpe dgxshpe Am urmatoarea problema . Am hotarare judecatoreasca prin care am dreptul la vizite al copilului dupa cum urmeaza: o data la 2 saptamani un weekend, 2 ... (vezi toată discuția)