avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ! Bună seara!Vă rog frumos dacă se poate sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

! Bună seara!Vă rog frumos dacă se poate sa ma ajuți cu un ...

Bună seara!Vă rog frumos dacă se poate sa ma ajuți cu un răspuns! Am o casa și sunt unicul proprietar. Casa este moștenire. Am doi copii. Vreau sa las casa doar unuia dintre ei. Exista alta cale sa pot sa i-o las, înafară de actul de vânzare-cumpărare? Am vrut sa i-o donez dar știu ca donația și testamentul se atacă. Am vrut sa dezmostenesc cel de-al doilea copil, dar nu știu dacă pot. Va rog frumos, dacă se poate sa îmi dați un răspuns! Mulțumesc! O seară frumoasă!
Cel mai recent răspuns: MIM2 , utilizator 00:21, 4 Iunie 2021
Mai aveti si alte bunuri în afară de aceasta casă?
Nu. Doar casa

raluk0207 a scris:

Mai aveti si alte bunuri în afară de aceasta casă?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie intre frati mariaxxx mariaxxx Buna ziua. Vreau sa cumpar un imobil de la fratele meu (imobil pe care fratele l-a dobandit prin donatie de la parintii nostri, suntem 2 frati). Fratele este ... (vezi toată discuția)
Formularea sau formarea unui testament Atlanthean Atlanthean Un om vrea sa faca un Testament inatacabil, care nu poate fi contestat, prin care să lase totul fiului sau, si nimic celorlalte rude (fraţi, surori), care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am următoarea situație. suntem 2 frați, mama este ... marycriss marycriss Bună ziua. Am următoarea situație. Suntem 2 frați, mama este în viață iar tatăl meu a murit. Succesiunea după tata a fost facută ( atat mama cat si ... (vezi toată discuția)