avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem o masina cumparata in timpul casatoriei, pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem o masina cumparata in timpul casatoriei, pe numele meu cu ...

Avem o masina cumparata in timpul casatoriei, pe numele meu cu bani din contul meu. In caz de se intampla ceva cu sotul, pot cere drepturile de mostenire nepotii asupra ei sau imi ramane mie?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2021
AlinaMaria23, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce tip de act se poate face? anouka89 anouka89 Stimati consultanti si utilizatori, As avea si eu nevoie de un raspuns cat mai curand posibil. Situatia este urmatoarea: tatal meu vitreg e foarte ... (vezi toată discuția)
Daca ne-am casatorit cu regimul comunitatii legale si dupa 2 ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 Daca ne-am casatorit cu regimul comunitatii legale si dupa 2 luni doresc sa il trec pe sot cu 1/2 cota la o casa cu credit, trebuie sa asteptam 1 an ca sa ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune liveomars liveomars Buna ziua! Care este procedura legala pentru taxa de succesiune in urma decesului mamei, mostenitori sunt: sotia si 2 copii. Tatal vrea ca copiii sa renunte ... (vezi toată discuția)