avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am o intrebare daca cineva stie sa-mi raspunda - ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am o intrebare daca cineva stie sa-mi raspunda - Astazi am auzit ...

Am o intrebare daca cineva stie sa-mi raspunda - Astazi am auzit pe psturi o declaratie a premierului prin care spune ca noua lege a pensiilor va intra in discutie anul viitor in a doua parte a anului ,in acest caz se mai schimba legea cum era preconizat la 1 septembrie 2021 sau ramane legea actuala pana atunci ,am nevoie deoarece imi lipseste 1 luna si ceva la vechime pe care o pot castiga dupa septembrie ! Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: florinm58 , utilizator 21:54, 4 Iunie 2021
Termenul prevazut de legea noua a pensiilor care trebuia sa intre in vigoare la 01.09.2021 a fost prorogat de actuala putere sa intre in vigoare la 01.09.2023. Raman in vigoare prevederile Legii nr. 263/ 2010 cu modificarile si completarile ulterioare.
Actuala guvernare vor sa adopte o noua lege a pensiilor. .....Astfel, nici cu noua lege nu se va sti ce se va intampla cu ea.
Va mulțumesc, e un răspuns care ma bucura pentru ca îmi lipsea 1 și câteva zile pana la 43 ani dacă ieșeam pana la 1 septembrie 2021!

POPA GHEORGHE a scris:

Termenul prevazut de legea noua a pensiilor care trebuia sa intre in vigoare la 01.09.2021 a fost prorogat de actuala putere sa intre in vigoare la 01.09.2023. Raman in vigoare prevederile Legii nr. 263/ 2010 cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare mame cu trei copii maria162 maria162 Bună ziua! Sunt o mamă care a născut și a crescut trei copii care au trecut demult de vârstă de 16 ani. Am vechime in muncă 21 de ani și conform legii ... (vezi toată discuția)
Am 58.8 ani, sunt cadru didactic si doresc sa ies in pensie anticipata ... gherghelmariana gherghelmariana Am 58.8 ani, sunt cadru didactic si doresc sa ies in pensie anticipata partial , mentionez ca am o vechime de 39,11 ani .As vrea sa stiu daca este diferit ... (vezi toată discuția)
In momentul de fata (august 2021), pentru iesirea la pensie se ... JOHNVASILE JOHNVASILE In momentul de fata (august 2021), pentru iesirea la pensie se aplica Legea 263/2010 cu modificarile si completarile ulterioare. Acum doi ani pe 8 iulie 2019 ... (vezi toată discuția)