avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, consilierea psihologica la care este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, consilierea psihologica la care este obligat minorul ...

buna ziua, consilierea psihologica la care este obligat minorul prin hotarare judecatoreasca, cine trebuie sa o plateasca? creditorul sau debitorul ?
Cel mai recent răspuns: cipita , utilizator 15:50, 12 Iunie 2022
Ce fel de hotărâre este aceea care obligă la consiliere psihologică ? Explicați puțin cazul.
Buna, pe o executare silita, a constatat refuzul minorului, s-a trimis catre DGASPC, pentru proces de obligare a minorului la consiliere. Afost stabilit un psiholog, cine va plati acest psiholog ? Creditorul sau debitorul ?
De regula debitorul, dar se poate ajunge si la un acord pentru plata impreuna de catre ambii parinti.

In caz de neintelegere solicitati instantei sa dispuna expres pe acest aspect
Buna ziua, am cerut lamurire dispozitiv la hotarare .
A fost stabilit de catre instanta ca cel ce va plati integral contravaloarea sedintelor de consiliere psihologica este cel ce a solicitat executarea, creditorul. Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație la executare buna ziua! am deschis în 2019, un ... Oananm Oananm Contestație la executare Buna ziua! Am deschis în 2019, un dosar de executare, pentru nerespectarea hot.judecatoresti, privind domiciliul unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)
Penalizare pe art 906 neincredintare minor claudiuferlai claudiuferlai Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu o hotarare de penalizare pe ziua de intarziere pentru nerespectarea unei hotarari a instantei pe art 906? Multumesc. (vezi toată discuția)