avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... carte de munca ne inscrisa electronic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

carte de munca ne inscrisa electronic

Locuesc in strainatate si am cartea de munca din Rominia cu mine ,doresc sa transfer ani de munca in strainatate .Ce trebui sa fac si unde trebui sa merg ca nu cunosc? Multumesc:help:

Alte discuții în legătură

Inputernicire mago mago Locuesc in strainatate si doresc sa fac inputernicire mamei mele care este in tara.Ce act-e trebui sa imi trimita sa fac inputernicirea ? Va trebuii sa fie si ... (vezi toată discuția)
Obtinerea pasaportului Ana-Maria-Georgeta Bunta Ana-Maria-Georgeta Bunta Buna ziua am si eu o intrebare legata de obtinerea pasaportului rominesc cu domiciliul in strainatate. Eu am domiciliul actual in Germania, resp loc de munca ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutatii Loredana Popescu Loredana Popescu Buna ziua , am si eu o intrebare la dumneavoastra in legatura cu problema mea, daca se poate sa i-mi raspundeti si mie. Eu am locuit in Franta avind cetetenie ... (vezi toată discuția)