avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inputernicire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inputernicire

Locuesc in strainatate si doresc sa fac inputernicire mamei mele care este in tara.Ce act-e trebui sa imi trimita sa fac inputernicirea ?
Va trebuii sa fie si ea sa semneze ?
Stie cineva cum sa procedez ? va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:27, 2 Februarie 2010
buna seara!
ce fel de procura doriti sa ii faceti mamei dvs/
sa va reprezinte in ce problema.
cel mai simplu este sa mergeti la Consulatul Romaniei din tara in care va aflati.
procura va fi in acest caz act autentic romanesc, nu va mai fi necesara apositilarea, traducerea etc..
Inputernicire pentru ca locuesc in Grecia sint departe de consulat .Am cu mine cartea de munca si trebui sa fie trecuta electronic in tara [ceva de genul asta] ,eu nu pot pleca si vreau sa fac inputrenicirea pentru mama sa se ocupe ia de tot dar nu cunosc pasi si acte necesare , si unde pot merge.
buna seara!
mergeti la un notar din Grecia dati procura, apostilati-o si dupa o puteti trimite in tara.
cel mai indicat ar fi sa se intereseze mama dvs ce trebuie sa cuprinda procura, pt a nu o face degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare procura notariala him19 him19 Buna ziua, datorita acestei epidemii de covid am fost \"blocat\" intr-o tara straina iar in Romania am un cont bancar pe care nu pot sa-l folosesc decat daca ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Ridicare certificat de nastere alyadavid alyadavid Buna ziua! Cu acordul tatalui, numele de familie al minorului a fost schimbat. Toate demersurile au fost facute, mai putin ridicarea noului certificat de ... (vezi toată discuția)