avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă tribunalul a dat sentința definitivă ,se mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă tribunalul a dat sentința definitivă ,se mai poate ataca ...

Dacă tribunalul a dat sentința definitivă ,se mai poate ataca sentința la curtea de apel?
Cel mai recent răspuns: GMVX , utilizator 22:01, 4 Iunie 2021
Daca este indicata corect calea de atac, respectiv este corect, potrivit legii, ca sentinta respectiva sa fie definitiva, o puteti ataca doar cu revizuire sau contestatie in anulare, dar cazurile sunt expres prevazute de lege, nu o puteti ataca cu recurs sau apel.
Calea de atac este data de lege nu de judecator. Daca e mentionata gresit in hotarare, puteti urma calea de atac prevazuta de lege.
Este vorba de 2 titluri de propietate pe aceiasi suprafata de teren,un titlu este emis in 1995 si unul este emis in 2001.Propietarul titlurilor sunt socru si ginere, titlul socrului este emis in 1995 cu ce ii revenea dar dintr o eroare a primăriei s a trecut si proprietatea ginerelui.Instanta a dat câștig de cauză titlului din 1995 si celui din 2001 i a dat nulitate dar sunt acte doveditoare ca s a produs o eroare.ce pot face in cazul asta?
Cautati pe cineva sa se uite pe documentele dvs si sa citeasca hotararea judecatoreasca. Nu prea puteti primi o opinie doar pe baza relatarii. In principiu trebuie sa vedeti daca va incadrati in vreun caz de revizuire sau contestatie in anulare.
Ok,va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva Ramona1982 Ramona1982 daca s-a dat o hotarare definitiva exista vreo cale ordinare sau extraordinara de atac? am vazut ca sentinta nu e prevazuta cu apel sau recurs, ce e de facut? (vezi toată discuția)
As dori un ajutor intr-o problema juridica neag luminita neag luminita socrul meu are o sentinta prin uzucapiune pe un teren si o casa din lemn din anul 1967. pe acelasi teren mai construieste o casa cu toate avizele de la ... (vezi toată discuția)
Invalidare titlu proprietate ciudin.constantin ciudin.constantin În anul 1994, în conformitate cu prevederilor L. 18/1991, pe baza actelor doveditoare (registru agricol) s-a emis pe numele socrului meu Titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)