avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Am aflat curând ca in cererea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Am aflat curând ca in cererea de suspendare a activității,m-a ...

Bună ziua
Am aflat curând ca in cererea de suspendare a activității,m-a trecut precum sunt in concediu fără plată,nicidecum in maternitate!cu ce mă afectează asta la cartea de muncă?
Cel mai recent răspuns: Ancamari adam , utilizator 08:32, 5 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediile fara plata se scad din vechimea in munca.
Chiar dacă sunt in concediu de creștere copil?Va mulțumesc pt răspuns!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti fi si in CFP si in CCC .... Daca in decizia de suspendare s-a gresit articolul, atunci trebuia rectificata decizia in sensul mentionarii articolului corect.

Perioada concediului pentru creșterea copilului constituie vechime în muncă și în serviciu, precum și în specialitate și se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea, cu respectarea prevederilor Legii nr. 200/2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România, cu modificările și completările ulterioare.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal. Ana.Maria Dumitru Ana.Maria Dumitru Se pune vechime daca intru in concediu maternal? (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului ContSters387629 ContSters387629 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca perioada concediului de crestere a copilului (2 ani) se ia in considerare la calcularea vechimii in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez la o companie din data de 19.06.2017, am fost ... Baam1995 Baam1995 Bună ziua! Lucrez la o companie din data de 19.06.2017, am fost în concediu creștere copil in 2019, si acum sunt iarăși în concediu crestere ... (vezi toată discuția)