avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea moștenirii.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea moștenirii.

Bună ziua. Dacă mama i-a făcut procură unui nepot care o va reprezenta la dezbaterea moștenirii, iar procura este gen reprezentare în toate situațiile, inclusiv vânzări-cumpărări, semnătura nepotului fiindu-i opozabilă, nu doar în dezbatere... se poate modifica? În sensul că mama ar vrea să modifice această împuternicire, să fie doar pentru reprezentarea la dezbaterea moștenirii părinților ei. Ea nu se poate duce, este în altă localitate. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 00:49, 5 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mama poate revoca procura inițială, printr-o declarație notariala si ulterior, poate întocmi o altă procura pentru operațiunea pe care o dorește exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procura Samulea Samulea Buna seara! Caut si eu o lamurire in privinta procedurii procurilor. Tatal meu mi-a facut mie personal o imputernicire sa il reprezint in relatia cu o ... (vezi toată discuția)
Procura simomagda simomagda Cat timp este valabila o procura in situatia in care nu este specificat nici un termen ?Cum se poate anula aceasta procura ? (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru succesiune trimise prin ambasada carmencarmen carmencarmen locuiesc in alta tara,iar fratii mei in Romania Urmeaza sa facem succesiunea dupa ambii parinti decedati Eu nu pot veni in Romania pentru succesiune,ce acte ... (vezi toată discuția)