avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Mama mea ar trebui sa iasa la pensie la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Mama mea ar trebui sa iasa la pensie la limita de ...

Buna ziua! Mama mea ar trebui sa iasa la pensie la limita de varsta in ianuarie 2022, daca s-a angajat cu carte de munca in 06.2006 si are 1 an si 5 luni de somaj in perioadele 03.2017-08.2017 si 02.2019-02.2020, iar din 02.2020 pana in prezent a lucrat cu o jumatate de norma, poate indeplinii conditiile de pensionare? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Anul de pensionare monyicutza monyicutza In urma unei judecati, mama a primit grupa I si 9 ani si jumatate. As vrea sa stiu daca acesti ani se scad din varsta de pensionare si in ce an ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta bvlutu bvlutu Un angajat cu CIM pe perioada nedeterminata indeplineste conditia de pensionare la limita de varsta si face cerere in acest sens. Cand este obligata ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie - tip de pensie lore_isac lore_isac Buna ziua, am o intrebare referitoare la posibilitatile de pensionare ale tatalui meu. Va voi descrie situatia: este vorba despre I.N. in varsta de ... (vezi toată discuția)