avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan !

Buna ziua ! In data de 13 decembrie la ora 18 am fost gasit la mine in comuna cu alcolemie de 0.46 alcool in aerul expirat iar in sange 1.38 , pe data de 5 martie am dat ultima declaratie la politie , urmand sa se trimita dosarul la parchet , intrebarile mele ar fi urmatoarele : in cat timp ar trebuie sa ma cheme la parchet pentru a fi audiat ... si care ar fi sansele sa scap cu o amanarea aplicari pedepsei , țin sa precizez ca nu antecedente penale , si nu am produs nici un incident a fost doar un control de rutina !!!
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2021
Daniel.Rsd, utilizator
Nu ati fost audiat in calitate de inculpat ?
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Am fost audiat doar la politie de 2 ori la interval de o luna ... ultima fiind pe 5 martie la care mi-au spus ca ei trimit dosarul si ca urmeaza sa fiu chemat la procuroare , dar atat ... cam cat ar mai putea dura ?
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2021
Daniel.Rsd, utilizator
Daca s-a pus in miscare actiunea penala si ati fost audiat in calitate de inculpat, probabil ca o sa va trimita direct in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinte posibile? conducere sub influenta alcoolului valentin.balasa valentin.balasa Buna ziua, As dori sa stiu care sunt sentintele posibile si cele probabile in cazul meu, explicat mai jos: Acum 3 ani in data de 31.01.2016 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului Dumi93 Dumi93 Buna ziua, Acum cateva luni am fost oprit de catre un echipaj de politie,control de rutina,iar in urma testarii cu etilotestul a rezultat o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Permis retinut - alcool la volan A15005 A15005 Buna ziua, in data de 2.09.2015 am fost oprit de un echipaj al politiei avand 0,8 in aerul expirat.Am colaborat cu domnii agenti de politie,am recunoscut ... (vezi toată discuția)