Bună ziua.
Va rog frunos sa ma ajutați într-o problema.
Am o echipă de constructori acasă pt schimbat acoperiș și de făcut încă doua camere. Dar r de la o zi la alta lucrări tot mai proaste și dezordine mare.
Le-am atras atenția de câteva ori căci dacă tot continuă asa renunț la ei.
După ploile torențiale nu mi-au acoperit casa cum trebuis deși le-am spus care era decopertata de acoperișul vechi și
mi-a plouat în casa mi-a stricat parchetul rigipsul și plafoanele care erau tencuite. Eu nu eram acasă ci am venit în timpul când ploua.
Le-am spus că încetat lucrarea cu ei plătesc tot ce au lucrat conform prețului cu care
ne-am înțeles ca nu-s seriosi și sa ajungem la un consens cu pagubele care sunt în toată casa în fiecare camera vin nrvde (4)
holuri 2 și baia și au zis ca n-ui interesează ba mai mult au cerut prețuri mai mari la lucrare ca nu finalizez cu ei lucrarea.
Cum ma puteți ajuta cu un sfat ? Stau cu casa acoperită cu prelată luată din banii mei iar ei tot insista ca vor preț dublu ca nu ia-m lăsat sa continue.
Mentionez ca lucrarea este de pe firmă pe firmă.
Ma amenință cu judecată și alte amenințări verbale.
Unde ma pot adresa?
A mai trecut cineva prin acesta
situație ?
Menționez ca sunt din Iași
Mulțumesc
Fiind vorba despre contract in derulare cu clauze reciproce,dv ca si beneficiar ati solicitat procese verbale de receptie partiala,la fiecare etapa de finalizare lucrare?
Reparatii acoperis
leusan
Am efectuat reparatii la un acoperis ,am inlocuit tabla.Cel care a efectuat reparatia nu mi-a dat niciun fel de factura desi a afirmat ca detine ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis
cslewy
Buna tuturor,
As vrea si eu sa cer niste sfaturi despre ce s-ar putea face in urmatoarea situatie:
Locuiesc la ultimul etaj si de ceva vreme acoperisul se ... (vezi toată discuția)