avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme rate provident santaj Buna ziua. Am imprumut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme rate provident santaj Buna ziua. Am imprumut la provident. Am achitat rata prin agent ...

Buna ziua. Am imprumut la provident. Am achitat rata prin agent si providentul mi a trimis mesaj dupa 2 zile ca n am achitat rata. Eram la munca si iam dat mesaj agentului ca de ce mi se cere rata daca eu am achitato la el de ce nu s-au virat banii in cont. El mi a spus ca banii vor fii virati. Dupa 2 sapt m-a chemat la sectia de politie ca am plangere penala de santaj din partea agentului. Eu nu mai am apelurile sau mesajele. Ce pot face? Nu am decat chitanta semnata de agent dar nu pot dovedii ca providentul m a contactat ca n am achitat. Ce se poate intampla in cazul asta? Pot face inchisoare? Sunt foarte speriat pt ca am fost serios si am platit ratele la timp si acum pt mesajul ala sunt acuzat si merg sa dau cu subsemnatul la politie. Altceva nu iam zis.
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
IONI25, utilizator

Alte discuții în legătură

Imprumut stefan1209 stefan1209 Buna. O intrabare as avea daca cineva poate ajuta...eram intr-o situatie grava financiara, si am apelat la \"serviciul\" imprumuturi rapide,pe net,sunand la ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident b0gdanro b0gdanro Buna ziua, Eu stau in chirie cu inca cineva, sa-l numim fictiv Vasile. Un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut sa-si scoata un imprumut de la Provident, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu soc. provident ana1958 ana1958 In mai 2008 fiul meu a luat imprumut de la PROVIDENT. Pt. ca dobinda tot crestea, eu impreuna cu sotul meu am hotarit sa ii achitam noi imprumutul, ceea ce am ... (vezi toată discuția)