avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu soc. PROVIDENT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu soc. PROVIDENT

In mai 2008 fiul meu a luat imprumut de la PROVIDENT. Pt. ca dobinda tot crestea, eu impreuna cu sotul meu am hotarit sa ii achitam noi imprumutul, ceea ce am si facut.Zilele trevute ne-am pomenit cu o hirtie din partea soc. PROVIDENT precum ca avem o datorie din 2008 la ei.Am sunat si le-am explicat, am facut o plingere telefonic, pt. ca nu avem nici o datorie la ei. M-a sunat un domn din partea societatii si mi-a cerut sa ne intilnim ca sa ii arat cu ce chitante am achitat creditul. Eu nu mai am nici o chitanta pt. ca au trecut 7 ani. E posibil sa ma acuze ca nu mi-am achitat datoria dupa atita timp? In conditiiile in care, repet, eu mi-am achitat datoria. Ce pot sa fac, unde pot sa reclam o astfel de problema? In citi ani se prescrie o datorie?
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2015
ana1958, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:38, 4 Mai 2015
Termenul de prescripție este de 3 ani. Nu au dreptul să vă execute silit, dacă o fac, faceți contestație și invocați prescripția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare prin poprire pe conturi ceciliaelena ceciliaelena am o executare silita de la un imprumut la provident , facut in 2008 , as vrea sa stiu daca este legala aceasta executare in ideea in care am platit o parte ... (vezi toată discuția)
Executare silita dori7 dori7 Cum pot contesta o executare silita intervenita in urma neachitarii integral a unui imprumut la provident? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cand se prescriu datoriile la stat? iulian-adrian iulian-adrian buna ziua. v prezint urmatoarea speta.acum doua zile s-a primit prin posta un plic cu notificare de plata din partea unei soc. com. cu capital integral de ... (vezi toată discuția)