avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara in timpul concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara in timpul concediului medical

Buna ziua,

Vreau sa intreb daca este legal sa trimit prin posta procesul verbal cu decizia in urma unei comisii de cercetare disciplinara pe motiv de 4 absente nemotivate, daca angajatul este in concediu medical?

Stiu ca va trebui sa respectam durata concediului medical pentru inchiderea contractului, pentru ca decizia este de inchiderea a contractului,

Intrebarea este: cercetarea se poate desfasura in paralel cu concediul medical sau trebuie sa astept sa vina la munca dupa concediul medical si doar atunci sa ii aduc la cunostinta decizia?

Multumesc.
Angajatul nu a fost convocat in timpul cercetarii?
Cercetarea nu se poate desfasura in paralel cu concediul medical ... cercetarea este suspendata pe acea perioada.
Pai decizia se ia după cercetare nu înainte!
Ba da a fost, s-a incheiat si comisia si a venit.

S-au desfasurat toate etapele, acum suntem la trimiterea raportului cu sanctiunea luata.
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cercetarea s-a terminat inainte de intrarea in concediu medical ?

Alte discuții în legătură

Abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea problema: un salariat lipseste nemotivat din data de 12.12.2012, vineri 14.12.2012 am primit si inregistrat referatul, cu data de ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim pentru absente nemotivate marinar marinar Buna ziua, am un angajat care a fost in Comcediu medical timp de o luna, de la data de 01.05. trebuia sa se prezinte la locul de munca dar nu a venit, nu a ... (vezi toată discuția)
Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)