avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, mă numesc Mariana Volz, locuiesc cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, mă numesc Mariana Volz, locuiesc cu soțul în Germania. ...

Bună ziua, mă numesc Mariana Volz, locuiesc cu soțul în Germania. Mama mea e pensionară, are 82 de ani și locuiește singură în România. Din luna noiembrie până în mai doresc să o aduc să locuiască la mine. Ptr obținereaformularului E 121, ea va râmâne asigurată și înregistrată în România, când se va întoarce în lunile de vară în România?

Alte discuții în legătură

Eu doresc, ca în lunile friguroase, mama mea care locuiește ... Hefe Hefe Eu doresc, ca în lunile friguroase, mama mea care locuiește încă în România, pensionară, văduvă, să vină să locuiască la mine în Germania, unde ... (vezi toată discuția)
Dacă mama mea vine să locuiască, iarna, la mine în germania, ... Hefe Hefe Dacă mama mea vine să locuiască, iarna, la mine în Germania, beneficiind de formularul E 121,când se va întoarce după 5 luni în România, își va ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Adelina L. Adelina L. Buna Sper sa primesc cateva informații de ajutor. Locuiesc in Germania si doresc sa o aduc aici sa locuiască cu noi pe mama . Dansa are 69ani dar nu este ... (vezi toată discuția)