avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă mama mea vine să locuiască, iarna, la mine în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă mama mea vine să locuiască, iarna, la mine în Germania, ...

Dacă mama mea vine să locuiască, iarna, la mine în Germania, beneficiind de formularul E 121,când se va întoarce după 5 luni în România, își va pierde dreptul la pensie și asigurarea medicală acolo?
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
Hefe, utilizator

Alte discuții în legătură

Eu doresc, ca în lunile friguroase, mama mea care locuiește ... Hefe Hefe Eu doresc, ca în lunile friguroase, mama mea care locuiește încă în România, pensionară, văduvă, să vină să locuiască la mine în Germania, unde ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mă numesc mariana volz, locuiesc cu soțul în germania. ... Hefe Hefe Bună ziua, mă numesc Mariana Volz, locuiesc cu soțul în Germania. Mama mea e pensionară, are 82 de ani și locuiește singură în România. Din luna ... (vezi toată discuția)
Formular 121 papagal papagal Sunt stabilita temporar in Germania la fiica mea. Pentru eventuale probleme de sanatate,doresc sa obtin formularul 121. De la casa de sanatate mi s-a ... (vezi toată discuția)