avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eu doresc, ca în lunile friguroase, mama mea care ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eu doresc, ca în lunile friguroase, mama mea care locuiește ...

Eu doresc, ca în lunile friguroase, mama mea care locuiește încă în România, pensionară, văduvă, să vină să locuiască la mine în Germania, unde am domiciliul. Ptr obținerea formularului S1(E 121),ea trebuie să se retragă de la doctorul de familie? Dar ea va veni din nou la domiciliul ei din România ptr lunile de vara. Își va pierde pensia și dreptul de a se reînscrie la doctorul de familie? Ce se va întâmpla la reîntoarcere la domiciliul ei din România?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mă numesc mariana volz, locuiesc cu soțul în germania. ... Hefe Hefe Bună ziua, mă numesc Mariana Volz, locuiesc cu soțul în Germania. Mama mea e pensionară, are 82 de ani și locuiește singură în România. Din luna ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Adelina L. Adelina L. Buna Sper sa primesc cateva informații de ajutor. Locuiesc in Germania si doresc sa o aduc aici sa locuiască cu noi pe mama . Dansa are 69ani dar nu este ... (vezi toată discuția)
Eliberare formulare european e1 s1 pentru asigurari medicale in ue dodo1 dodo1 As dori cateva lamuriri cu privire la eliberarea formularului S1 (fost: E106, E109, E120 şi E121). Pentru eliberarea formularului european S1 se cere, ... (vezi toată discuția)