avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua.mama mea are în casă un bărbat care i-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua.mama mea are în casă un bărbat care i-a spălat ...

Bună ziua.mama mea are în casă un bărbat care i-a spălat creierul,nu pricepem ce se întâmplă dar nu mai e ea,nu răspunde la telefon a slăbit nu mai vorbește cu vecinii,nu mai judeca.zice numai și face ce zice el și când el e plecat.m-ie frica pt viata ei.CE POT SA FAC?eu și copii mei suntem în străinătate.putem sa o declaram înaltă mintal ca să putem sa îl dam afara di casa pe el?nu e lucru curat.o fi vreun criminal
Cel mai recent răspuns: Tiberiu0908 , utilizator 22:13, 8 Iunie 2021
:(
Cam asa am fost si eu
Am rezolvat,greu dar am rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despărțită de tatăl copilului și hărțuită de el. cum aș putea să-l opresc? Ven1 Ven1 Buna seara, M-am despartit de iubitul meu cu care avem un copil de 4 ani impreuna deoarece nu-i mai suportam jignirile si cateodata bataile.Mi-am refacut viata ... (vezi toată discuția)
Vorbele "până la lege îți iei omor", "Îți dau una de te ... Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Vorbele \"Până la lege îți iei omor\", \"Îți dau una de te las aici\", \"te bag în canal\" .. sunt infracțiuni? Cu astfel de amenințări și cu ... (vezi toată discuția)
Divort,procedura, stabilire domiciliu copil la tata, expertiza psihologica clujeanca27 clujeanca27 Buna ziua, Este vorba despre un cuplu, barbatul(43) la prima casatorie, femeia(44) la a doua casatorie cu o fata de 20 de ani rezultata din prima ... (vezi toată discuția)