avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, am rugămintea de a furniza o informație ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, am rugămintea de a furniza o informație în legătură ...

Bună seara, am rugămintea de a furniza o informație în legătură cu corectitudinea organizării adunarii menționat faptul ca suntem 170 de persoane dintre care 153 sunt membrii proprietari și am ținut adunarea generala conform art.49 alin(4) și art 50 lit.b din legea 196/2018 este considerata conform legii ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:16, 9 Iunie 2021
nu inteleg intrebarea......de ce nu ar fi considerata conform legii?
mai ales daca s-a facut in perioada restrictiilor,singura varianta este in scris pe baza de tabel
proprietarii care nu sunt membri vor fi informati cu deciziile luate......oricum in adunarea clasica nu pot vota,asadar nici pe baza de tabel/declaratii nu o pot face
Atat timp cat au participat 50+1 dintre membrii proprietari,adunarea generala este legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua doresc un punct de vedere .dacă intr-o asociatiei ... miri_13 miri_13 Bună ziua doresc un punct de vedere .Dacă intr-o asociatiei de proprietari sunt 170 de persoane dintre care 153 sunt membri proprietari se poate organiza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o situatie si nu stiu cat de legala este. la asociatia ... Catalin costache Catalin costache Buna ziua. Am o situatie si nu stiu cat de legala este. La asociatia de proprietari unde sunt administrator sa hotarat sa nu se mai tina adunari generale ... (vezi toată discuția)
Adunare generala adamar adamar dorim sa facem o sedinta la bloc, presedintele refuza, comitetul nu face nici un demers pt ca presedinta nu vrea, prima si singura sedinta din anul 2019 a fost ... (vezi toată discuția)