avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua doresc un punct de vedere .Dacă intr-o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua doresc un punct de vedere .Dacă intr-o asociatiei ...

Bună ziua doresc un punct de vedere .Dacă intr-o asociatiei de proprietari sunt 170 de persoane dintre care 153 sunt membri proprietari se poate organiza adunare generala in baza declaratilor potrivit art.50 lit.b din Legea 196/2018?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:52, 6 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se recomanda folosirea tabelelor, asa cum e prevăzut la art. 49 din legea 196 /2018. In mod normal astea se folosesc atunci când problema dezbătută e la nivelul unei scări, eventual bloc cu mai puține apartamente, dar nefiind o situație normala acum, se poate generaliza.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am rugămintea de a furniza o informație în legătură ... miri_13 miri_13 Bună seara, am rugămintea de a furniza o informație în legătură cu corectitudinea organizării adunarii menționat faptul ca suntem 170 de persoane ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte asociatie proprietari bucuresti andrey23ken andrey23ken Salutare, Am nevoie de ajutor in privinta urmatoarei probleme: Este vorba de un rezidential nou in Bucuresti, Presedintele pus de dezvoltator la inceput ... (vezi toată discuția)
_sa20919_2047 hotarire pe baza de tabel Mike41 Mike41 _sa20919_2047 hotarire pe baza de tabel Pentru instalarea/ inlocuirea repartitoarelor cu aparate cu citire prin radio s-a cerut acordul proprietarilor pe ... (vezi toată discuția)