avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare titlu de proprietate! Bună ziua! Vă rog ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare titlu de proprietate! Bună ziua! Vă rog să mă ajutați intr-o problemă: la eliberarea ...

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați intr-o problemă: la eliberarea unui titlu de proprietate s-a făcut o eroare fizică dându-se aceleași numere de identificare cadastrală pentru două terenuri neînvecinate și cu suprafețe diferite! Am obținut hotărâre judecătorească pentru modificarea titlului,dar nu știu care sunt următorii pași,la ce instituție să mă adresez pentru modificare? Este valabil titlul în baza hotărârii? Trebuie să merg la OCPI sau la Comisia locală? Mulțumesc anticipat și vă doresc o zi frumoasă!

Alte discuții în legătură

Eliberare titlu pe un teren aflat in proprietatea unei alte pf costif costif In urma unui litigiu cu Primaria, instanta a decis ca Primaria sa emita titlu pe o suprafata de teren agricol aflata in extravilanul localitatii. Dupa 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlu de proprietate niculaucarmen niculaucarmen in urma solicitarii la primarie eliberarea unor titluri de proprietate, primaria mi-a raspuns evaziv la adresele prin care solicit eliberarea titlurilor, ca ... (vezi toată discuția)