avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuzul de a-mi admite returul unui telefon.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuzul de a-mi admite returul unui telefon.

Buna Ziua. Sunt într-o situatie neplacută cu eMag , genetată de refuzul acestuia de a-mi admite returul unui telefon. Am facut căutări pe internet despre ce inseamnă eMag si am gasit trei firme Emag Retail srl, Emag logistics srl si eMag operation srl., toate in sos Bucuresti Nord, nr 15-25, jud Ilfov, loc Voluntari. Acestea constituiesc eMag-ul care vinde online câte in Luna si în stele? IN 20202 , plină pandemie, neavând ceva mai bun de făcut, unii sau gândit să schinbe codurila CAEN ( sau a fost o cerință impusă de UE căci nu mai suntem de capul nostru!!! ) Din punctul meu de vedere, am constatat că ce a fost bun a fost inlocuit cu un HĂȚIȘ . Bunăoară cele teri firme eMag au codurile CAEN 62 si 68. CE activități reprezintă acestea ? Cu mulțumiri.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lylyca , utilizator 17:21, 12 Iunie 2021
Daca aveti factura produsului puteti vedea datele firmei si puteti apela la OPC. Nu inteleg la ce va foloseste cautatul pe internet mai ales daca nu cautati ce trebuie. Sau cum va afecteaza pe dumneavoastra exact codurile CAEN. Si pe site-ul Emag in partea de jos a paginii scrie exact cum se numeste firma.
~ Conținut șters la cerere ~
Multimesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot sa stiu ce anume pot face pe un anume cod caen? samyku samyku Buna ziua, Mi-am deschis de curand o firma si m-am autorizat pe un cod caen pe care am activitatea principala. Insa m-am mai autorizat pe inca 3 coduri ... (vezi toată discuția)
Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã? D_Adorian D_Adorian Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate in domeniul medical nu poate sa aiba si alte coduri caen? doctorS doctorS Caz concret; 2 persoane, sot si sotie, sotul cetatean roman si sotia cetatean strain, din UE (Irlanda). El e medic specialist, ea e traducator. Locuiesc in ... (vezi toată discuția)