avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit pe profit

Buna seara.Am si eu o problema:firma nou deschisa(bar),asociatii mi-au spus ca sunt platitori de TVA, iar la finante ca sunt doar platitori de imp pe profit trim., mentionez ca firma va avea un angajat cu timp partial de lucru.Problema este ca nu stiu ce declaratii vor trebui pe viitor,doar imp pe profit sau de TVA si cele aferente salariilor?:help:
Cel mai recent răspuns: barbup , utilizator 21:24, 6 Ianuarie 2010
Declaratiile aferente salariilor pentru angajat incepind cu data angajarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Firma platitoare de impozit pe profit are bligatia de a avea minim 1 angajat ? mariadraga mariadraga In februarie 2010 firma despre care vorbesc a ramas fara unicul anagjat ( care activa din 2004 cu o fractie de norma de 2 ore/zi ).Ce se intampla in cazul de ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit ive ive Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu impozitul pe profit aferent trim. II si III trim.1 am fost pe pierdere deci imp. minim declarat si platit ... (vezi toată discuția)